De bakker

Laat ik me eens voorstellen: ik ben Franca. De bakker van Sweet Surrender.
Ik bak al sinds kleins af aan met veel plezier en liefde. Deze hobby is uitgegroeid tot een passie en deze passie tot een onderneming. En wat ben ik daar toch blij mee!
Ik vind het heerlijk om nieuwe dingen te ondernemen, eigen baasje te zijn en uitdagingen aan te gaan. Dat is ook een van de redenen waarom ik van mijn passie mijn onderneming heb gemaakt.

Nu vraag je je misschien af, waarom specifiek de 'American bakery'? Amerika is een land dat mij altijd al heeft getrokken, al sinds kleins af aan. Een tijdje geleden kreeg ik zelfs de mogelijkheid om er ook echt naar toe te gaan! Daar zei deze Amerika-fan géén 'Nee.' tegen.
En ja hoor: wauw. De terugvlucht staat al in mijn gedachte gepland (als je op deze link klikt kan je over de reis lezen).
Daarnaast vind ik de Amerikaanse stijl van bakken ook simpelweg de leukste en lekkerste stijl van bakken: mooi gebak en lekker zoet met veel chocolade, vanille en andere 'warme' smaken.
En waarom maak je naast Amerikaanse baksels ook gepersonaliseerde baksels? Zoals ik al zei: ik houd ook erg van mooi gebak en iets mooi maken. Ik vind het heerlijk om mijn creativiteit erin kwijt te kunnen.

Naast het bakken binnen, vind ik het ook fijn om buiten te bakken. Ik ben echt een buiten mens en zodra de zon schijnt kan ik niet wachten om wat te gaan ondernemen. Lekker actief.

Nou, dit was dus in het kort de persoon die de gebakjes komt afleveren, aangenaam!