Een brood heeft de tijd nodig om te rijzen..

… en ook bakkers nemen de tijd om te reizen. Jullie hebben misschien wel gemerkt dat ik wat in-actiever was met bakken/op markten staan/winacties op Facebook/foto’s op Instagram.
Na mijn tweede reis naar Amerika heb ik nog even moeten ‘na-reizen’ en heb ik de tijd genomen om weer te wennen aan ‘het normale’ leven.
Drie weken geleden ben ik een studie begonnen (het is geen patisserie geworden, maar psychologie 😉 ) en dat begint nu ook te wennen en het ritme zit er weer in.
En bij dat ritme hoort natuurlijk ook gewoon nog bakken! Dus de oven zal ook weer wat vaker zijn best moeten gaan doen, net zoals deeghaak en de bakker zelf natuurlijk.

Zie je snel!

Op Facebook staat trouwens weer een winactie (een HUGE American cookie).

Jaaaa eindelijk weer een winactie jongens! En hoe langzaam dat ik was, zo snel zullen jullie moeten zijn 😉. Hij sluit…

Geplaatst door Sweet Surrender op zondag 17 september 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *