Tijd voor vernieuwing!

Na Amerika ben ik natuurlijk na gaan denken over wat ik nog meer kan verbeteren aan Sweet Surrender. En ik heb een paar nieuwe dingen die (hopelijk) ik de smaak vallen.
Elke maand zal er op de Facebook pagina van Sweet Surrender een bericht komen die je kunt delen. Als je deze deelt en 2 héle lieve mensen erbij tagd, maak je kans op een doos van 4 gevulde cupcakes naar smaak (2 voor jou en 1 voor ieder lief mens #SharetheSweetness).
Ik contacteer de winnaar met een berichtje en stuur verschillende cupcake-keuzes.
Daarnaast heeft Sweet Surrender nu ook een prijslijst. Zo krijg je een beter beeld van de prijzen.
En het laatste nieuwigheid: Sweet Surrender streeft ernaar om op meer markten te gaan staan. Ik moet natuurlijk wel tijd hebben, maar het streven is er wel. Dus je krijgt nog vaker de mogelijkheid om je te laten verleiden!
Dat was het voor nu, hopelijk zie ik je snel!

One thought on “Tijd voor vernieuwing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *